Currency

Berlin Guide - Second Hand och Vintage Shops

Om du läser denna guide så förutsätter vit att du ska åka till Berlin och är sugen på att hitta outstanding second hand och vintage butiker, are we right? I sådana fall välkommen, du har hittat helt rätt, i den här guiden har vi nämligen samlat några av våra största Berlin favoriter! Från grym second hand som du handlar på kg/pris till magisk kurerad vintage. Sind sie bereit? [är du redo] Då kör vi!

VINTAGE REVIVALS
📍Münzstraße, 10178 Berlin

I den här butiken är allting handplockat och det är mycket fokus på korsetter, jeans och en del designer pieces. Här trängs du med coola hipsters! Det finns fler Vintage Revival butiker i Berlin.
Prisklass: 💸💸💸

ONLINE STORE

PICKNWEIGHT VINTAGE KILO STORE
📍
Münzstraße 19, 10178 Berlin

Om du är i Berlin är ett besök på en av alla picknweight butiker ett måste! Precis som namnet antyder så handlar du kläderna efter olika kg/priser. Här kan du verkligen fynda härlig vintage till förmånliga priser! Psst.. om du orkar gräva dig igenom allt kan du hitta märken som vintage Burberry mm till PANGpriser!
Prisklass: 💸 - 💸💸

ONLINE STORE 

HUMANA 
📍Alexanderstraße 7, 10178 Berlin

Mitt vid knytpunkten Alexander Platz hittar du den här Humana butiken som inte är mindre än 5 våningar.. psst vintage från 70, 80 och 90-talet hittar du högst upp! En av de roligaste second hand butikerna jag någonsin besökt, var beredd på att vara kvar här länge!
Prisklass: 💸💸💸

ONLINE STORE

CHECKPOINT AND CINEMA 
📍Mehringdamm 41, 10961 Berlin

Om du är en inbiten vintage fantast som gillar lite äldre plagg så är det här ett härligt ställe att besöka. Miss absolut inte alla otroliga skor och mockajackor! På den här butiken finns det risk för att du väcker en 40/50/60-tals vurm du inte ens visste att du hade.
Prisklass: 💸💸💸💸

ONLINE STORE

DRESS CODE VINTAGE STORE
📍
Nostitzstraße 25, 10961 Berlin

En modern och trevlig liten butik med noga utvald och handplockat utbud. Här kan du hitta unik vintage och härliga designer pieces. 
Prisklass: 💸💸💸💸💸

ONLINE STORE

 MADE IN BERLIN
📍Neue Schönhauser Str. 19, 10178 Berlin

En härlig vintagebutik med en rolig vibe och ett stort utbud härliga 70-tals klänningar. Väldigt välsorterad och enkel butik att navigera i, definitivt värt ett besök!
Prisklass: 💸💸💸

ONLINE STORE

Previous Article Next Article