Valuta

Dress like a star with the stars

NEW IN - LIBRA COLLECTION

Vi befinner oss just nu i Libra Season 23 september - 23 oktober och precis lika lätt som luft rör vi oss i mjuka, flowy material som andas kvalitét och drömmar!

Libra Collection ♎︎

I see it, I like it, I buy it vintage

Från tidlöst, klassiskt till de allra senaste trenderna, du kan hitta allt vintage! Och det har aldrig varit enklare. Vintage Sphere är den första plattformen i Sverige där du kan shoppa kurerad vintage från flera olika säljare i en och samma order!

Wear your values

Vintage är kläder och accessoarer som har funnits i minst 20 år. Unika plagg som fortsätter att inspirera modevärlden än idag. Att shoppa vintage är att ta avstånd från fast fashion där kläder ses som en engångsvara och istället njuta av plagg som har älskats i flera decennier

Curated to perfection

Shoppen fylls på med nyheter varje vecka. Varje plagg och accessoar noga utvald efter moderna trender, härliga material och med minst 20 års good vibes.

SHOP

Mocha, olive oil, crème och hallon..

Här är höstfärgerna vi älskar

I höst ser vi starten av en ny fashion-era! Vi rör oss ifrån early Y2K pastell tillbaka till 90-talets jordiga färgpalett som möter mid 2000's earthy tones. Päronsplit byts ut mot olivolja och jordgubbe mot hallon.. i höst hittar vi inspo i det dova.

våra populäraste kategorier just nu

IN THE SPOTLIGHT

Besök vår butik

Varmt välkommen till vår välsorterade vintagebutik på Södermalm i Stockholm! Här kan du förvänta dig att hitta ett handplockat och noga utvalt utbud av äkta vintagekläder som har minst 20 års good vibes i trådarna!

Läs mer här