Valuta

Vintage sælger og grundlægger

Hvordan vil du beskrive din stil?

Jeg vil beskrive min stil som lige, sporty men altid med legende iøjnefaldende detaljer. Jeg henter meget inspiration fra vores naboland Danmark hvor farve og form er kodeordene, jeg kalder det "Copencore".

Hvorfor elsker du vintage?

Jeg elsker vintage, fordi jeg har en kærlighed til det unikke. Jeg har altid elsket at have tøj, der føles enestående, og shopping vintage har hjulpet mig til at elske mit tøj meget, meget mere og har også fået mig til at bremse mit eget forbrug enormt, hvilket føles godt både i mit hjerte, samvittighed og for pengepungen.

Hvad er dit yndlingsårti, når det kommer til tøj?

Jeg elsker alt, hvad der er 70'erne, flare bukser, denimjakker, tube toppe, halter necks, men mit allerbedste årti til at blive inspireret af stil lige nu er 90'erne.

Hvilken slags vintagetøj kan vi forvente, at du sælger?

For mit vedkommende er der meget fokus på det sporty og lige, men det kryber næsten altid i farver, form og legende detaljer, der er meget inspireret af dansk mode.

Hvem er dit stilikon fra fortiden?

Prinsesse Dianas 80'er-stil og Kate Moss og Sarah Jessica Parker i 90'erne er luften i mine lunger.

FÅ OLIVIA-LOOKET HER!

Föregående artikel Nästa artikel