Valuta

I see it, I like it, I buy it vintage

Från tidlöst, klassiskt till de allra senaste trenderna, du kan hitta allt vintage! Och det har aldrig varit enklare. Vintage Sphere är den första plattformen i Sverige där du kan shoppa kurerad vintage från flera olika säljare i en och samma order!

Wear your values

Vintage är kläder och accessoarer som har funnits i minst 20 år. Unika plagg som fortsätter att inspirera modevärlden än idag. Att shoppa vintage är att ta avstånd från fast fashion där kläder ses som en engångsvara och istället njuta av plagg som har älskats i flera decennier

Curated to perfection

Shoppen fylls på med nyheter varje vecka. Varje plagg och accessoar noga utvald efter moderna trender, härliga material och med minst 20 års good vibes.

SHOP
våra populäraste kategorier just nu

IN THE SPOTLIGHT

Besök vår butik

Varmt välkommen till vår välsorterade vintagebutik på Södermalm i Stockholm! Här kan du förvänta dig att hitta ett handplockat och noga utvalt utbud av äkta vintagekläder som har minst 20 års good vibes i trådarna!

Läs mer här
Dress like a star with the stars

Tap on your sign to discover your personal zodiac style

Vi befinner oss just nu i Virgo Season 23 augusti - 22 september och allt handlar om at get back to business och klä sig lika praktiskt som snyggt!

Virgo Collection ♍︎