I see it, I like it, I buy it vintage

Visionen för drömgarderoben var tydlig; unika plagg av hög kvalitet där nyförälskelsen till varje plagg varar länge. Vi var trötta på att tröttna på våra kläder och känna oss lurade av modeindustrin. Vintage blev det naturliga valet för oss, men eftersom det tar mycket tid och kunskap för att hitta vintage har det länge varit reserverat för de redan invigda. Vi vill göra vintage mer lättillgängligt för alla som har samma längtan efter en drömgarderob som vi. Det är dags för en ny dimension av
vintage...

#spheregirls

Clothes with nothing to hide

Äkta vintage

Vintage är kläder, accessoarer och skor som har funnits i minst 20 år. Unika plagg som fortsätter att inspirera modevärlden än idag.

Att shoppa vintage är att ta avstånd från fast fashion där kläder ses som en engångsvara och istället njuta av plagg som har älskats och vårdats i flera decennier!

Vi gör det möjligt för dig ha kul med mode, uttrycka din unika stil och samtidigt handla i enlighet med dina värderingar.

Vintage is the natural selection of clothes, only the most qualitative and desirable survive time

Trends will fade, vintage is forever

Det finns vintage till alla stilar

Från tidlöst, klassiskt till de allra senaste trenderna, du kan hitta allt vintage! Och vi har gjort det enkelt för dig genom att samla det bästa kurerade utbudet på en plats. Vintage Sphere är den första plattformen i Sverige där du kan shoppa kurerad vintage från flera olika säljare i en och samma order!

#vintagebesties

Bli en del av gänget

Känner du dig som en outsider som handlar vintage? No more, kom in i gemenskapen och låt oss bli dina vintage besties. Varje vecka kan du hänga med oss när vi snackar om det senaste inom mode, hur du levlar din stil på ett hållbart sätt och såklart om en massa härlig vintage i Vintagepodden.

LYSSNA NU
Zen fashion

Låt zodiaken leda vägen

Vintage Sphere står för zen fashion, vi vill att du ska connecta med din personliga stil för att lättare stå emot fast fashion. Är du extra spiri eller bara tycker det är kul med astrologi kommer du gilla våra Zodiak collections. Varje stjärnteckenperiod kommer med ny energi som hjälper dig att se på din garderob och stil på ett nytt sätt.

SHOP NOW