Din order kan komma i olika paket om du shoppar från våra olika vintagesäljare. Fraktkostnaden är dock densamma oavsett antal paket din order levereras i. 

Genom att handla från vintagesphere.se godkänner du att paketet/paketen levereras till din dörr. 

Inom Sverige:

Fraktfritt på alla ordrar.

Till övriga Europa:

Fraktkostnad 169kr.

Tull:

Eventuella tullavgifter eller andra administrativa avgifter betalas av dig som kund. Ta reda på vad som gäller för ditt land. Vi står inte för tullavgift. Vill du ha reda på mer om tullavgifter kan du läsa här.

Hur lång är leveranstiden?

Det tar mellan 1-4 arbetsdagar att processa din order och därefter har du oftast din order inom 2 arbetsdagar inom Sverige. För ordrar utanför Sverige (Norden och övriga Europa) kan leveranstiden variera, vanligtvis har du din order inom 7 arbetsdagar. När din order har skickats får du ett spårningsnummer så du kan ha koll på leveransen.

Vad gäller om mitt paket skulle komma bort i frakten?

Vi skickar alltid spårbart. Om ett paket försvinner under postombudets hanterande och inte återfinns inom 14 dagar gör vi en återbetalning via det betalsätt som du valde när du genomförde köpet. Om postombudet har meddelat att de har levererat din order har vi fullföljt vårt ansvar att leverera ordern och kan inte återbetala dig. Vi hjälper dig dock gärna med att göra en reklamation om något är skadat eller saknas i ordern.