Currency

Vintage Seller

Hur skulle du beskriva din stil?

Min stil är en personlig mix av musikstilarna jag lyssnar på kan man säga: country/bohemiskt/rockigt. Jag har tidigare varit både en hårdrockstjej och en bohemisk countrytjej till stilen - musiken hänger kvar men jag har numera en handplockad mix av alla olika kläder och accessoarer jag samlat på mig från båda perioderna i mitt liv. Sen har jag de senaste åren lagt till en del äkta och väldigt vackra vintageplagg som går otroligt fint ihop med resten, tex oversize kavajer och blommiga 90-talsklänningar som de min mamma hade när jag var barn.

Varför älskar du vintage?

 Att jag gärna väljer vintage är för att det är unikt och man kan hitta saker som inte kan köpas nuförtiden, och självklart att det inte belastar klimatet. För mig gäller alltid secondhand i första hand, och vintage är ju the best of the best inom secondhand så jag blandar gärna in vintageguldkorn i min garderob.

Vilket årtionde är din favorit när det kommer till kläder?

Ett årtionde som jag gillar väldigt mycket (kanske inte så otippat med tanke på min personliga stil) är 70-talet. 

Vem är din största stilikon från förr?

Jag vet att det fanns många fashion queens på 70-talet, men jag brukar faktiskt inte kolla på eller inspireras så mycket av klassiska stilikoner. 

 Vilken typ av vintagekläder kan vi förvänta oss att du kommer sälja på hemsidan?

Jag kommer sälja en väldig mix av kläder från många olika årtionden i olika stilar, där varje plagg i sig är ett som jag själv kan tänka mig att bära och blanda in i min garderob. Jag är en person som kan ha lite olika stil från dag till dag och därför hittar man allt möjligt bland det jag säljer. Jag går helt och hållet på om ett plagg lockar mig - inte att det måste vara en viss stil. 
Previous Article Next Article