Currency

Vintage Seller & Founder

Hur skulle du beskriva din stil?

Jag skulle beskriva min stil som rak, sportig men alltid med lekfulla iögonfallande detaljer. Jag hämtar mycket inspiration från vårt grannland Danmark där färg och form är ledorden, jag kallar det "Copencore".

Varför älskar du vintage?

Jag älskar vintage för att jag har en kärlek för det unika. Jag har alltid älskat att ha plagg som känns one of a kind och att shoppa vintage har hjälpt mig älska mina kläder mycket, mycket mer och har dessutom fått mig att sakta ner min egen konsumtion enormt mycket vilket känns bra i både hjärta, samvete och för plånboken.

Vilket är ditt favorit årtionde när det kommer till kläder?

Jag älskar ju allt som är 70-tal, flare pants, jeansjackor, tubtoppar, halterneck men mitt allra bästa årtionde att inspireras av stilmässigt just nu är 90-talet.

Vilken typ av vintagekläder kan vi förvänta oss att du kommer sälja?

För min del är det mycket fokus på det sportiga och raka men det kryper nästan alltid in färg, form och lekfulla detaljer som inspireras mycket av det Danska modet.

Vilken är din stilikon från förr?

Princess Dianas 80-tals stil och Kate Moss och Sarah Jessica Parker på 90-talet är luften i mina lungor.

GET THE OLIVIA LOOK HERE!

Previous Article Next Article