Currency

Vintage seller & founder


Hur skulle du beskriva din stil?

Jag skulle beskriva min stil som romantisk med en edge, blommigt och spets möter jeans och skinn. Ledordet är effortless och målbilden är en parisisk skådespelerska som är gift med en brittisk rockstjärna.

Varför älskar du vintage?

För det är unika plagg, one of a kind. Det var det som fick mig att börja handla vintage. Därefter upptäckte jag också vilken otrolig skillnad det är i kvalitet mot dagens nyproducerade och blev dessutom mer medveten om modeindustrins negativa påverkan på miljön.

Vilket årtionde är din favorit när det kommer till kläder?

Jag älskar sent 60-tal, 70-tal och 90-tal.

Vilken typ av vintagekläder kan vi förvänta oss att du kommer sälja?

Du kan förvänta dig romantiska plagg som vita blusar, broderier, blommigt, volanger, slinkiga klänningar och mysiga stickade koftor, men också vintage Levis och skinnjackor.

Vilken är din stilikon från förr?

Jane Birkin.

Previous Article Next Article